THOUGHTS

Image and video hosting by TinyPic

Last few weeks have been horrible. I haven't been feeling very well and stress have slowly taken control of my life. I even got a free nightclub event ticket from the mail. I put it on my fridge door, even I know I won't use it. I will just wait until it's too late. Then I will toss it away, as always.
Week ago I received news that could break my whole life in tiny pieces. I could lose someone who is really important to me. Since the news I have been wandering in my thoughts. Screaming and crying. But hey I'm Fine. Lie.

-------------------------------------

Viime viikot ovat olleet rankkoja. En ole voinut hyvin ja stressi on hiljalleen valloittanut sieluni. Sain postista ilmaisen lipun yökerhoon, jonka asetin jääkaapin oveen. Kadottaen sen hetken päästä sinne muiden lappujen ja muistojen sekaan. Tietäen etten tule käyttämään sitä. Minä vain odotan että on liian myöhäistä, jotta voin heittää lipun roskiin ja unohtaa, niin kuin aina. 
Viikko sitten kuulin uutisen, että voin menettää elämästäni yhden tärkeimmän henkilön. Elämäni voi hajota palasiksi, jota pikaliimakaan ei enää voisi korjata. Olen viime päivät vaeltanut ajatusteni kanssa, kiljunut ja itkenyt. Katkeroitunut maailmaan. Mutta hei olen oikeasti kunnossa. Valhe.

No comments